TILA & VARUSTELUMUUNNELTAVUUS

Studio on suunniteltu muunneltavaksi tilaksi, joten kalustuksen asettelu voidaan muuttaa nopeasti toiveiden mukaiseksi. Tila voidaan myös tyhjentää eri tarpeita varten.


OPETUSPISTEET

Flavour Studiolla on kuusi sinne suunniteltua, täysin varusteltua opetuspistettä, joissa on induktioliedet sekä höyryuunit. Jokaisessa opetuspisteessä on myös tarpeelliset työvälineet ja ruokien valmistamiseen tarvittavat laitteet. Opetuspisteet ovat saarikemallisia ja ne toimivat myös ruoka- tai kokouspöytinä. Saarekkeet ovat liikuteltavissa ja ne voidaan tarvittaessa siirtää tilasta pois kokonaan.


AMMATTIKEITTIÖ

Studion valmistuskeittiö antaa mahdollisuuden esivalmisteluihin sekä suurempienkin tapahtumien ruokien valmistamiseen.


ÄÄNENTOISTO & KUVATEKNIIKKA

Studiolla on helposti käytettävä AV -tekniikka, jota kontrolloidaan keskitetysti näyttöpäätteen kautta. Tilassa on 8 kaiutinta sekä kaksi esityskangasta & esitystykkiä (1900×1080 & 1024×768) ja langattomat mikrofonit. DJ -käyttöä varten tilassa on suorat XLR-liittimet sekä 3,5 mm liitin.


KALUSTUS JA KAPASITEETTI

Tilassa on kiinteinä kalusteina korkea baaripöytä (pohjakartassa vasemmassa reunassa nimellä ruokailupöytä), käytävän puoleisella seunastalla kiinteät hyllyt sekä ammattikeittiö. Keittiö ja baaripöytä ovat piilotettavissa siistien mustien verhojen taakse. 6 opetussaareketta ovat liikuteltavissa ja tarvittaessa siirrettävissä pois tilasta.


Baaripöytään mahtuu ruokailemaan 20 henkeä ja saarekkeisiin tai tilaan tilaan tuotaviin ruokapöytiin yhteensä 60 henkeä. Istuva illallinen onnistuu luontevasti 80 hengelle. Tilaan on mahdollista myös tuoda bändi tai muuta ohjelmaa.  Seisova tilaisuus Flavour Studiossa luonnistuu noin 100 hengelle. 


FLAVOUR STUDIO

Työpajankatu 2, 05800 Helsinki

+358 400 219921

info@flavour-studio.com