MIKÄ STUDIO?

Flavour Studio on opetuskeittiö- ja tapahtumatila, jossa järjestetään kokkikouluja sekä ruoka-aiheisia tapahtumia. Studiolla järjestetään kokkikursseja , tekemiseen painottuvia workshop -tapahtumia sekä laajempia kokkauskursseja. Vetäjinä toimivat eri osa-alueiden erikoisosaajat, jotka johdattelevat oman alueensa pariin. Tiedotamme tapahtumista pääasiassa verkkosivuilla.

Flavour Studio kysymyksien valossa:

Miksi Flavour Studio on perustettu?

Ruoka puhuttelee kaikkia. Raaka-aineet, eri valmistusmenetelmät, terveellisyys ja eri maiden ruokaperinteet ovat löytäneet tiensä päivittäisiin keskusteluihin ja yhä useampi haluaisi tietää lisää ja oppia jotain uutta. Studio on perustettu kohtaamispaikaksi makujen ympärille, kaikille makujen ystäville.

Flavour Studion toimintamalli

Flavour Studio antaa eri asiantuntijoille mahdollisuuden tulla jakamaan osaamistaan yksityistilaisuuksissa sekä kaikille avoimissa tapahtumissa. Tapahtumilla on erilaiset tavoitteet ja toteutustavat.

Esimerkiksi Flavour Sessions -tapahtumissa syvennytään johdannon mukaisesti tuotteisiin, niiden historiaan, eri tekniikoihin ja tekijöiden tarinoihin.  Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja yhdistävät tietoa, tekemistä sekä maistelemista tavalla, jonka tavoitteena on tarjota jotain uutta kaikille.

Erilaisia iltamia, illan mittaisia kokkausiltamia järjestetään toiveiden mukaan – Flavour Studiolle voi siis lähettää myös pyynnön / ehdotuksen kurssista tai aihealueesta ja pyrimme toteuttamaan sen.

Yksityistilaisuuksina järjestetään Flavour Studion kurssimenujen kokkikouluja sekä toiveisiin perustuvia iltamia. 

Mitä Studiolla on tehty?

Monipuolisesti laidasta laitaan, esimerkiksi: kokkikouluja, cocktailkouluja, istuvia illallisia, seminaareja, erilaisia workshoppeja, tuotelanseerauksia, tuotetestauksia, televisiosarjojen –  ja mainosten kuvauksia, hääjuhlia ja hääjatkoja, DJ -iltamia ja monenlaisia muita tapahtumia. 


[object Object][object Object][object Object]